Kapsalon in Venlo

Heren, dames & kinderkapper voor wassen, knippen en kleuren

Zien we je binnenkort bij Kek Haarmode?

Kek-haarmode-kapsalon-1

Zorg voor uw haar en het milieu

Naast tijd en aandacht vinden we ook het milieu belangrijk. En dat zie je terug in onze producten. We gebruiken zoveel mogelijk milieuverantwoorde producten. Producten met natuurlijke ingrediënten, vrij van kunstmatige geurstoffen, siliconen, paraffine, minerale oliën en parabenen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook een stuk beter voor je haar en hoofdhuid. Ook onze haarkleuringen zijn zonder ammonia, resorcinol en PPD. Dat maakt ze ook heel geschikt voor fijn, futloos en gevoelig haar. Door het HGL systeem wordt beschadigd haar in een behandeling gekleurd, gevoed en hersteld. Onze producten zijn niet op dieren getest en zijn verpakt in volledig recyclebare verpakkingen.

Kek Haarmode is een kapsalon in Venlo. Een kapsalon waar rust en ontspanning overheerst en de gejaagdheid van het hedendaagse leven buiten blijft. Kek Haarmode vindt het belangrijk om de tijd voor u te nemen. Dat komt de kwaliteit van ons werk ten goede en het maakt de kapperservaring een stuk meer ontspannen.

Ook voor thuis

Onze haarverzorgingsproducten houden je haar in optimale conditie en je draagt tegelijkertijd uw steentje bij aan het behoud van ons milieu. Onze producten zijn ook de te koop via onze kapsalon in Venlo. Zo kun je ook thuis het beste uit je haar naar boven halen en blijft je haar ook tussen kappersbeurten goed verzorgd en in model.

Wil je een afspraak maken in onze kapsalon in Venlo? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens staan op de website. We zien je graag terug bij Kek Haarmode.

Knippen

We knippen in onze kapsalon, Kek Haarmode, dames, heren en kinderen.

Kleuren

Wil je een nieuw kapsel of nieuwe kleur maar weet je niet zo goed wat? Wij adviseren je graag.

milieu verantwoorde producten

Bij Kek Haarmode kunt u ook terecht voor het wassen en tips over het verzorgen van uw haar

Je kunt bij ons ook terecht voor

Meteen een afspraak inplannen?

Neem contact met ons op via mail: info@kekhaarmode.nl, telefonisch: 077-3524494 of vul het contactformulier in.