Kapper in Blerick

Heren, dames & kinderkapper voor wassen, knippen en kleuren

Zien we je binnenkort bij Kek Haarmode?

Kek-haarmode-kapsalon-1

Rust en ontspanning op afspraak

Ben je op zoek naar een kapper in Blerick en omgeving? Kek Haarmode is gevestigd in Venlo zuid en is vanuit Blerick prima te bereiken. Voor veel vrouwen is een bezoek aan de kapper in Blerick een ontspannen uitje. De mate van rust die ervaren wordt door bezoekers wordt gecreëerd door de kapsalon. Wij vinden het heel belangrijk dat jij je kunt ontspannen en de gejaagdheid van de dagelijkse hectiek achter je kunt laten. Tijd en aandacht zijn daarbij belangrijk. We plannen voldoende tijd in voor een afspraak om te zorgen dat we echt goed naar jou en jouw wensen kunnen luisteren en ook alle tijd kunnen nemen voor jouw haar. Bij een bezoek aan Kek Haarmode kun je echt even ontstressen. Deze rust is ook terug te zien in onze kapsalon. Alles is erop gericht om jou te laten ontspannen. Om te zorgen dat je alle tijd en aandacht krijgt die je verdient, werken we alleen op afspraak.

Kek Haarmode is een kapsalon voor Blerick en omgeving. Gevestigd in Venlo Zuid en met ruime parkeergelegenheid voor de deur is Kek Haarmode prima te bereiken vanuit Blerick.

Hoe kunnen we je helpen?

We knippen in onze kapsalon dames, heren en kinderen. Wil je een nieuw kapsel of nieuwe kleur maar weet je niet zo goed wat? Wij adviseren je graag. We kijken naar de conditie en structuur van je haar, je leeftijd, teint, stijl en persoonlijkheid en op basis daarvan zullen we je eerlijk advies geven. Ook over de verzorging van je haar kunnen we je adviseren. Zo zorgen we dat je haar ook tussen de kappersbeurten goed verzorgd en in model blijft.

Knippen

We knippen in onze kapsalon, Kek Haarmode, dames, heren en kinderen.

Kleuren

Wil je een nieuw kapsel of nieuwe kleur maar weet je niet zo goed wat? Wij adviseren je graag.

milieu verantwoorde producten

Bij Kek Haarmode kunt u ook terecht voor het wassen en tips over het verzorgen van uw haar

Je kunt bij ons ook terecht voor

Meteen een afspraak inplannen?

Neem contact met ons op via mail: info@kekhaarmode.nl, telefonisch: 077-3524494 of vul het contactformulier in.