Kapper in Tegelen

Heren, dames & kinderkapper voor wassen, knippen en kleuren

Zien we je binnenkort bij Kek Haarmode?

16177924_334497736943989_1801161205347954336_o

Rust en ontspanning op afspraak

Kek Haarmode is een professionele kapper in Venlo. In een prettige en rustige omgeving zorgen wij voor een ontspannende ervaring. Tijd en aandacht voor de klant is voor Kek Haarmode heel belangrijk. We nemen rustig de tijd om te luisteren naar jouw wensen en naar wat jou bezighoudt. We nemen de tijd om je te adviseren over je haar, kapsel, kleur of de verzorging van jouw haar. En terwijl je rustig een kopje koffie drinkt en een tijdschrift leest zorgen wij wat je haar professioneel geknipt en verzorgd wordt zodat je stralend onze kapsalon verlaat. Omdat we het belangrijk vinden om rustig de tijd voor je te hebben, werken wij alleen op afspraak.

Kek Haarmode is een kapsalon voor Tegelen en omgeving. Gevestigd in Venlo Zuid en met ruime parkeergelegenheid voor de deur is Kek Haarmode prima te bereiken vanuit Tegelen.

Het beste uit de natuur is het beste voor je haar

We gebruiken zoveel mogelijk milieuverantwoorde producten. Producten met natuurlijke ingrediënten, vrij van kunstmatige geurstoffen, siliconen, paraffine, minerale oliën en parabenen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook een stuk beter voor je haar en hoofdhuid. Ook onze haarkleuringen zijn zonder ammonia, resorcinol en PPD. Dat maakt ze ook heel geschikt voor fijn, futloos en gevoelig haar. Door het HGL systeem wordt beschadigd haar in een behandeling gekleurd, gevoed en hersteld. Onze producten zijn niet op dieren getest en zijn verpakt in volledig recyclebare verpakkingen. Deze producten zijn ook via Kek Haarmode te bestellen om thuis te gebruiken.

Knippen

We knippen in onze kapsalon, Kek Haarmode, dames, heren en kinderen.

Kleuren

Wil je een nieuw kapsel of nieuwe kleur maar weet je niet zo goed wat? Wij adviseren je graag.

milieu verantwoorde producten

Bij Kek Haarmode kunt u ook terecht voor het wassen en tips over het verzorgen van uw haar

Je kunt bij ons ook terecht voor

Meteen een afspraak inplannen?

Neem contact met ons op via mail: info@kekhaarmode.nl, telefonisch: 077-3524494 of vul het contactformulier in.