Kapper in Venlo

Heren, dames & kinderkapper voor wassen, knippen en kleuren

Zien we je binnenkort bij Kek Haarmode?

Kek-haarmode-kapsalon-2

Rust en ontspanning op afspraak

Kek Haarmode is een professionele kapper in Venlo. In een prettige en rustige omgeving zorgen wij voor een ontspannende ervaring. Tijd en aandacht voor de klant is voor Kek Haarmode heel belangrijk. We nemen rustig de tijd om te luisteren naar jouw wensen en naar wat jou bezighoudt. We nemen de tijd om je te adviseren over je haar, kapsel, kleur of de verzorging van jouw haar. En terwijl je rustig een kopje koffie drinkt en een tijdschrift leest zorgen wij wat je haar professioneel geknipt en verzorgd wordt zodat je stralend onze kapsalon verlaat. Omdat we het belangrijk vinden om rustig de tijd voor je te hebben, werken wij alleen op afspraak.

Ben je op zoek naar een kapper in Venlo? Een kapper waar je je thuis voelt en jezelf kan zijn? Een kapper die staat voor rust en ontspanning? Dan ben je bij Kek Haarmode aan het juiste adres.

Hoe kunnen we je helpen?

We knippen in onze kapsalon dames, heren en kinderen. Wil je een nieuw kapsel of nieuwe kleur maar weet je niet zo goed wat? Wij adviseren je graag. We kijken naar de conditie en structuur van je haar, je leeftijd, teint, stijl en persoonlijkheid en op basis daarvan zullen we je eerlijk advies geven. Ook over de verzorging van je haar kunnen we je adviseren. Zo zorgen we dat je haar ook tussen de kappersbeurten goed verzorgd en in model blijft.

Knippen

We knippen in onze kapsalon, Kek Haarmode, dames, heren en kinderen.

Kleuren

Wil je een nieuw kapsel of nieuwe kleur maar weet je niet zo goed wat? Wij adviseren je graag.

milieu verantwoorde producten

Bij Kek Haarmode kunt u ook terecht voor het wassen en tips over het verzorgen van uw haar

Je kunt bij ons ook terecht voor

Meteen een afspraak inplannen?

Neem contact met ons op via mail: info@kekhaarmode.nl, telefonisch: 077-3524494 of vul het contactformulier in.