Natuurlijke producten

Heren, dames & kinderkapper voor wassen, knippen en kleuren

Zien we je binnenkort bij Kek Haarmode?

16177924_334497736943989_1801161205347954336_o

Milieuverantwoorde producten

We gebruiken zoveel mogelijk milieuverantwoorde producten. Producten met natuurlijke ingrediënten, vrij van kunstmatige geurstoffen, siliconen, paraffine, minerale oliën en parabenen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook een stuk beter voor je haar en hoofdhuid. Ook onze haarkleuringen zijn zonder ammonia, resorcinol en PPD. Dat maakt ze ook heel geschikt voor fijn, futloos en gevoelig haar. Door het HGL systeem wordt beschadigd haar in een behandeling gekleurd, gevoed en hersteld. Onze producten zijn niet op dieren getest en zijn verpakt in volledig recyclebare verpakkingen.

Omdat wij het milieu heel belangrijk vinden, gebruiken we als kapper alleen natuurlijke producten. Bij Kek Haarmode zijn we van mening dat het beste uit de natuur, het beste voor je haar is. Er zijn niet zoveel kappers die natuurlijke producten gebruiken. Daarmee onderscheiden wij ons van andere kapsalons.

Haarverzorgingsproducten

Onze haarverzorgingsproducten houden je haar in optimale conditie en je draagt tegelijkertijd uw steentje bij aan het behoud van ons milieu. Alle producten zijn ook de te koop via onze kapper natuurlijke producten. Zo kun je ook thuis het beste uit je haar naar boven halen en blijft je haar ook tussen kappersbeurten goed verzorgd en in model. Laat je informeren bij onze kapsalon over de verschillende producten.

We vinden het belangrijk om je alle tijd en aandacht te geven die je verdient. Daarom werken we alleen op afspraak. Gun jezelf een moment van rust en ontspanning tijdens een knipbeurt en maak vandaag nog een afspraak. Op de website vind je onze contactgegevens.

Knippen

We knippen in onze kapsalon, Kek Haarmode, dames, heren en kinderen.

Kleuren

Wil je een nieuw kapsel of nieuwe kleur maar weet je niet zo goed wat? Wij adviseren je graag.

milieu verantwoorde producten

Bij Kek Haarmode kunt u ook terecht voor het wassen en tips over het verzorgen van uw haar

Je kunt bij ons ook terecht voor

Meteen een afspraak inplannen?

Neem contact met ons op via mail: info@kekhaarmode.nl, telefonisch: 077-3524494 of vul het contactformulier in.