Kapper natuurlijke producten

Omdat wij het milieu heel belangrijk vinden, gebruiken we als kapper alleen natuurlijke producten. Bij Kek Haarmode zijn we van mening dat het beste uit de natuur, het beste voor je haar is. Er zijn niet zoveel kappers die natuurlijke producten gebruiken. Daarmee onderscheiden wij ons van andere kapsalons.

Milieuverantwoorde producten

We gebruiken zoveel mogelijk milieuverantwoorde producten. Producten met natuurlijke ingrediënten, vrij van kunstmatige geurstoffen, siliconen, paraffine, minerale oliën en parabenen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook een stuk beter voor je haar en hoofdhuid. Ook onze haarkleuringen zijn zonder ammonia, resorcinol en PPD. Dat maakt ze ook heel geschikt voor fijn, futloos en gevoelig haar. Door het HGL systeem wordt beschadigd haar in een behandeling gekleurd, gevoed en hersteld. Onze producten zijn niet op dieren getest en zijn verpakt in volledig recyclebare verpakkingen.

Haarverzorgingsproducten

Onze haarverzorgingsproducten houden je haar in optimale conditie en je draagt tegelijkertijd uw steentje bij aan het behoud van ons milieu. Alle producten zijn ook de te koop via onze kapper natuurlijke producten. Zo kun je ook thuis het beste uit je haar naar boven halen en blijft je haar ook tussen kappersbeurten goed verzorgd en in model. Laat je informeren bij onze kapsalon over de verschillende producten.

We vinden het belangrijk om je alle tijd en aandacht te geven die je verdient. Daarom werken we alleen op afspraak. Gun jezelf een moment van rust en ontspanning tijdens een knipbeurt en maak vandaag nog een afspraak. Op de website vind je onze contactgegevens.

Maak een afspraak