Kapsalon Venlo-Zuid

Kapsalon Venlo-Zuid

Kek Haarmode is een kapsalon in Venlo Zuid. We zijn gevestigd aan de Saffier 10 met ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Eerlijk advies

Ruime ervaring en een up-to-date kennis kenmerken onze kapsalon in Venlo zuid. We vinden het belangrijk om de tijd voor je te nemen en je alle aandacht te geven die je verdient. Wil je een ander kapsel of een nieuwe kleur? Wij adviseren je graag. We kijken naar de conditie en structuur van je haar, je leeftijd, teint, stijl en persoonlijkheid en op basis daarvan zullen we je eerlijk advies geven. Ook over de verzorging van jouw type haar kunnen we je adviseren. Zo zorgen we dat je haar ook tussen de kappersbeurten goed verzorgd en in model blijft.

Producten met natuurlijke ingrediënten

Alle producten die we gebruiken zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, vrij van kunstmatige geurstoffen, siliconen, paraffine, minerale oliën en parabenen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook een stuk beter voor je haar en hoofdhuid. Ook onze haarkleuringen zijn zonder ammonia, resorcinol en PPD. Door het HGL systeem wordt beschadigd haar in een behandeling gekleurd, gevoed en hersteld. Onze producten zijn niet op dieren getest en zijn verpakt in volledig recyclebare verpakkingen.

We vinden het belangrijk om je alle tijd en aandacht te geven die je verdient. Daarom werken we alleen op afspraak. We zijn op maandag, donderdag en vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag zijn we open van 09.00 tot 15.30 uur en van 18.30 tot 20.30 uur. Op woensdag, zaterdag en zondag zijn we gesloten.

Maak een afspraak